Kevään tapahtumia

Maanantaina 6.3. klo 19.00 kuutamopatikointi. Lähdetään Nuortentuvan pihalta autoin. Perillä teemme kävelyretken kelin sallimissa rajoin. Siellä on mahdollisuus lämmittää makkaraa tulilla. Omat eväät. Mahduttaudumme mahdollisimman vähään automäärään. Päämäärä on toistaiseksi arvoitus.

Torstaina 23.3. klo 18.00. Koskelaisseuran kevätkokous Osuuspankin auditoriossa. Kahvittelu alkaa 17.30. Varsinaisen kokouksen jälkeen saamme katsella Miika Mikkolan esittämän ”Kuvapareja ennen ja nyt” valokuvaesityksen.

Maanantaina 15.5. klo 18.00 patikkaretki Hämeenvahalle. Yhteislähtö Nuortentuvan pihalta autoin ja taaskaan emme jätä autoihin tyhjiä matkustajan paikkoja.


Tervetuloa kaikkiin tilaisuuksiin runsain joukoin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.