Syyskokous

Koskelaisseuran sääntömääräinen syyskokous 2023 pidettiin tavalliseen tapaan POP-pankin auditoriossa 9.11. Ennen kokouksen alkamista oli tarjolla makoisaa piirasta teen tai kahvin kera. Kokouksen puhetta johti Taisto Lehti ja sihteerinä toimi Marjatta ”Piika” Vainio. Tänä vuonna esityslistalla oli tavallista harvinaisempi kohta. Piikan 6-vuotiskausi tulee vuoden lopussa päätökseen, eli oli valittava uusi puheenjohtaja seuralle. Tehtävä ei ollut helppo, koska halukkaita ei tahtonut löytyä. Heikki Rantasta ehdotettiin, kannatettiin ja hän suostui ja kiitti kannatuksesta. Hyvä Heikki! Hallituksen kokoonpanoon tuli muutamia muutoksia. Heikki Jalli on erovuorossa ja koska Heikki Rantasesta tulee puheenjohtaja, piti valita kaksi uutta jäsentä. Vuoden 2024 hallitukseen tulivat siten valituksi uusina Piika Vainio, Eini Ahti ja jatkavina Johanna Mäkitalo, Jorma Toivanen, Liisa Koisaari, Katja Kling, Eija-Liisa Kulo ja Esa Mäkelä. Sääntömääräinen osuus meni sujuvasti. Viihdyttävämpään osuuteen oli saatu Seppo Vesterisen esitelmä ”Yhä mieleltäni koskelainen” kuvin ja sanoin. Yleisön joukossa oli mukana Sepon lapsuuden aikaisia ystäviä ja saimme kuulla hauskoja juttuja tuolta ajalta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.