Lauluilta Myllyrannassa

Nelisenkymmentä laulunhaluista saapui Koskelaisseuran kutsumana Myllyrantaan jokakeisäiseen lauluiltaan. Vai kutsuisiko tätä Allsång på Myllyranta. Olli Urmas aloitti illan soittamalla Matti Heinosen kappaleen ”Paimionjoen Partailla”. Sen jälkeen Jukka Ahola johti yhteislaulua. Laulettiin ”vanhoi tutui laului. Olli säesti haitaril, ja Jukka laulo ja muutki”, lainataakseni vähän ontuen Piikan tekstiä lauluillan ilmoituksesta.
Emme olleet pessimistejä, kun kannoimme penkit ulos. Sadepilviä purjehti ohitse ja vasta kahvitauon jälkeen, illan jo ollessa lopuillaan, yksi pilvensuttura antoi vähäisen määrän vettä niskaamme. Monet olivatkin tähän varautuneet sadetakein ja -varjoin, niin että laulantaa ei sateen takia tarvinnut keskeyttää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.