Martti Mäkitalo 2011

Martti Mäkitalo 2011:  ”Paunulaisella” Paimiosta Koskelle 1985 tullut 15. Köntys on yhdistysaktiivi ja mukana monissa kunnan ja seurakunnan luottamustoimissa. Hän on rohkeasti ollut perustamassa kuntaan kaukolämpölaitosta.  Köntyksen matka Hyhkön kotiseututalon pihapiiriin , joka on yhteistyössä Mäkitalojen kanssa seuran perinnepäivän keskuspaikkana, taittuu Kulmasen Pekan sivuvaunussa.

Martti Mäkitalo 2011: ”Paunulaisella” Paimiosta Koskelle 1985 tullut 15. Köntys on yhdistysaktiivi ja mukana monissa kunnan ja seurakunnan luottamustoimissa. Hän on rohkeasti ollut perustamassa kuntaan kaukolämpölaitosta. Köntyksen matka Hyhkön kotiseututalon pihapiiriin , joka on yhteistyössä Mäkitalojen kanssa seuran perinnepäivän keskuspaikkana, taittuu Kulmasen Pekan sivuvaunussa.