Retki Lotikon kellarille

Tämän syksyn retki tehtiin vierailemalla ihan toisen kunnan puolelle, eli mentiin Marttilan korven eräreitistöä pitkin Lotikon kellaria ihastelemaan. Matka alkoi Nuortentuvan pihasta klo 10, josta pääosa kahdeksasta toista osallistujasta meni Palaisten uimarannan pysäköintipaikalle autokyydeillä. Toiselle osalle oli suunniteltu lyhyempi kävelymatka Lotikolle, eli he menivät metsäautotietä kävelyreitin varteen josta on vain noin 2,5 km kävelymatka kohteeseen. Edellisten päivien sateet olivat tehneet reitin paikka paikoin vetiseksi, niin että he jotka olivat ymmärtäneet laittaa jalkaan kumisaappaat, selvisivät kuivin jaloin. Muut eivät, paitsi ne urheat, jotka riisuivat kengät ja sukat ja etenivät pahimmat paikat paljain jaloin.Meillä oli tiedossa, että tulentekopaikalla Lotikon kellarilla ei ole polttopuita. Niinpä osasimme asiaan varautua ja muutamat meistä olivatkin pakanneet reppuunsa klapeja ettei tarvinnut makkaroita syödä kylmänä. Lotikolta oli vielä lähtöpaikkaan vajaa 5km. Sää oli mitä mukavin eikä navakka tuulikaan metsän suojassa tuntunut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.