Myllytupa

Kunnan lunastama vanha myllärin asuinrakennus Myllyrannassa on nyt seuran käytössä ja se on nimetty Myllytuvaksi.
Talossa riittää remontoitavaa pitkälti eteenpäin, vasta myllytupaosuus on otettu käyttöön ja pihan perälle on asennettu kompostoiva käymälä. Voit tutustua taloon ja metsurivarusteiden näyttelyyn kesäsunnuntaisin klo 12-15 koulujen alkuun asti. Myös Matin Aitta on auki.
Tiistaina 29.6. klo 14 Myllyrannassa viirinnostajaiset. Lions Club lahjoittaa seuralle viirin ja uusi kunnanjohtajamme Henri Partanen saa luvan nostaa sen salkoon. Olli Urmas on luvannut soitella haitaria ja tarinoinnin lomassa tarjolla mehua.

Kosken Kohauksessa 24.7. julkistetaan seuran 24. Köntys torin lavalla avajaisten perään n. 11.30

Myllytupa Myllyrannassa